Σενάρια αναβολής και των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ - Το ζήτησε επίσημα ο Παππάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 12:53 Σενάρια αναβολής και των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ - Το ζήτησε επίσημα ο Παππάς

Από την Κουμουνδούρου πάντως, δεν επιβεβαιώνεται μέχρι ώρας καμία πληροφορία.

Σενάρια αναβολής και των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας των καταστροφών που έχουν υποστεί πολλές περιοχές της χώρας, λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Κυριακή.

Από την Κουμουνδούρου πάντως, δεν επιβεβαιώνεται μέχρι ώρας καμία πληροφορία.

Νίκος Παππάς: Αναβολή για μία εβδομάδα

Ο ένας εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ζητά με ανακοίνωσή του τη μετάθεση της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου λόγω της έκτακτης κατάστασης.

Στη δήλωσή του αναφέρει: "Τις τελευταίες ώρες έχω επικοινωνήσει με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις περιοχές που έχουν πληγεί. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και εκτός ελέγχου, ειδικά στη Θεσσαλία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, από παντού απούσα, "νίπτει τας χείρας" της. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να προστατεύσει τη χώρα και την κοινωνία και να μη τυρβάζει περί άλλων. Ζητώ τη μετάθεση των διαδικασιών εκλογής ηγεσίας του κόμματος κατά μία εβδομάδα. Η παράταξή μας πρέπει, υπό τον πρόεδρο της Κ.Ο., να γίνει το πραγματικό στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση".

Τον Βόλο θα επισκεφθεί η Έφη Αχτσιόγλου - Ακυρώνεται η επίσκεψή της στο Αγρίνιο

Η Έφη Αχτσιόγλου, υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, θα επισκεφθεί σήμερα την πόλη του Βόλου, προκειμένου να συνομιλήσει με κατοίκους και να τους μεταφέρει τη στήριξη του κόμματος, να έχει άμεση εικόνα της κατάστασης, των εκτεταμένων καταστροφών και των αναγκών που υπάρχουν για παρεμβάσεις στήριξης και αποκατάστασης που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Λόγω της έκτακτης επίσκεψης στον Βόλο, η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη της κ. Αχτσιόγλου στο Αγρίνιο ακυρώνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση