Ο γάμος της χρονιάς στην Κρήτη: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 14:12 Ο γάμος της χρονιάς στην Κρήτη: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη νύφη περίμενε ο γαμπρός στα σκαλοπάτια της εκκλησίας ενώ το παρόν έδωσαν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής από το χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη.

Τη νύφη σύμφωνα με το Cretapost.gr περίμενε ο γαμπρός στα σκαλοπάτια της εκκλησίας ενώ το παρόν έδωσαν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας. Γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό όπου βρέθηκε εκεί από το Ζαρό σαν βοσκός.

Μετά τον γάμο ακολούθησε μία μεγάλη δεξίωση, προκειμένου το ζευγάρι να γιορτάσει με τους αγαπημένους του ανθρώπους την ιδιαίτερη αυτή μέρα. Το ζευγάρι μπήκε στον χώρο της δεξίωσης με το τραγούδι της Γλυκερίας και του Κώστα Μακεδόνα «Αντικριστά». Στη συνέχεια έκοψαν την γαμήλια τούρτα και έφαγαν από μία κουταλιά. Στην δεξίωση εννοείται πως γλέντησαν με κρητικά τραγούδια και χορούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση