Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε η Έφη Αχτσιόγλου - "Από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 11:49 Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε η Έφη Αχτσιόγλου - "Από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει"

Στο Περιστέρι άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στις εσωκομματικές εκλογές η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τι δήλωσε μετά τη διαδικασία.

Η Έφη Αχτσιόγλου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα το πρωί της Κυριακής (17/09) στο εκλογικό κέντρο στο Περιστέρι, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

"Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, είναι μια μέρα δημοκρατικής συμμετοχής, μέρα ενδυνάμωσης της προοδευτικής παράταξης, μέρα ανανέωσης της σύγχρονης αριστεράς", δήλωσε η υποψήφια πρόεδρος μετά τη διαδικασία.

Και πρόσθεσε: "Είναι μια σημαντική μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου. Σήμερα από το πρωί χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία επιστρέφει δυναμικά. Κι εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημα τους, στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μια καλύτερη ζωή, με ισότητα, δικαιοσύνη και ασφάλεια.

Χτες ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι το σχέδιο του για τα επόμενα χρόνια είναι να επιβιώσουμε. Δεν θα πάρουμε. Σήμερα στέλνουμε το πρώτο μήνυμα, από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση