Σούπερ Μάρκετ: Στηρίζουν τους πλημμυροπαθείς – Οι ενέργειες 4 ομίλων του λιανεμπορίου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 22:44 Σούπερ Μάρκετ: Στηρίζουν τους πλημμυροπαθείς – Οι ενέργειες 4 ομίλων του λιανεμπορίου

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ στέκονται από το πρώτο λεπτό κοντά στους πλημμυροπαθείς, με ενέργειες που αφορούν είτε την προσφορά προϊόντων πρώτης ανάγκης, όπως το νερό, είτε με εκπτώσεις σε τρόφιμα και είδη οικιακής καθαριότητας, άκρως απαραίτητες για τη στήριξη των συνανθρώπων μας, λόγω των έκτακτων συνθηκών. 

Η στήριξη είναι διαρκής, ενώ από τις κινήσεις που έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι αλυσίδες Βασιλόπουλος, Lidl, Μασούτης και METRO – My Market ξεχωρίζουν οι εξής:

My market: Συνεχίζει με 30% στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης στα καταστήματα της Θεσσαλίας.

Από την Δευτέρα 18/09 και για μία εβδομάδα όλα τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης θα πωλούνται στα My market της Θεσσαλίας με 30% έκπτωση. Μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας και πολλά άλλα ανήκουν στις κατηγορίες των προϊόντων που θα προσφέρονται με έκπτωση, με στόχο την έμπρακτη βοήθεια στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται τις τελευταίες εβδομάδες στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Η METRO και τα My market από την πρώτη στιγμή της δοκιμασίας βρίσκονται πλάι στις τοπικές κοινωνίες και στους ανθρώπους τους έμπρακτα και ουσιαστικά.

Η Lidl Ελλάς δίπλα στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας με έκπτωση 20% στις αγορές τους

Η Lidl Ελλάς με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζει τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία με έκπτωση 20% στα καταστήματά της σε Αγριά, Αλμυρό, Βόλο, Γιάννουλη, Ελασσόνα, Καλαμπάκα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα και Φάρσαλα το διάστημα 12 έως 16 Σεπτεμβρίου.

Από την πρώτη στιγμή, η Lidl Ελλάς ανταποκρίθηκε άμεσα στις επείγουσες ανάγκες, έχοντας χορηγήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 90.000 λίτρα εμφιαλωμένο νερό. Επιπλέον, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους κατά τόπους δήμους, προσφέροντας φρέσκα αλλά και μακράς διάρκειας τρόφιμα, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης. Η παροχή βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μασούτης: Άμεσα και oυσιαστικά δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρίας και το σύνολο των εργαζομένων κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών με στόχο την ουσιαστική συμπαράσταση  και ανακούφιση των κατοίκων που έχασαν το σπίτι και την περιουσία τους από τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών.

Οι δράσεις στήριξης της Μασούτης, διενεργούνται σε 2 επίπεδα και αφορούν:

-Έκπτωση -20% σε όλα τα προϊόντα στα SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ που λειτουργούν στις πληγείσες περιοχές το διάστημα 11 με 16 Σεπτεμβρίου.

-Προσφορά τροφίμων και εμφιαλωμένων νερών σε πληγέντες, έχοντας ήδη παραδώσει σε Βόλο, Καρδίτσα και Τρίκαλα περισσότερα από 78.000 εμφιαλωμένα νερά, 300 κιλά τρόφιμα και 100lt ελαιόλαδο.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δίπλα στους πληγέντες από τις πλημμύρες με μείωση τιμών 20%

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανταποκρινόμενη στις ανάγκες που προέκυψαν στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές, προχώρησε σε μείωση τιμών ύψους 20% σε όλα τα προϊόντα της, από Δευτέρα 11 έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, για αγορές που πραγματοποιήθηκαν στα καταστήματα του Βόλου, της Λάρισας, της Καρδίτσας και των Τρικάλων. Από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στις πληγείσες περιοχές και σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία προσέφερε νερά και τρόφιμα, μια κίνηση με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στον συνάνθρωπο, για την έμπρακτη στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση