Υπόψηφιος πήγε στο γραφείο τελετών «Αφοί Μπαμπούλα» και γύρισε σποτάκι: «Να σε θάψω» του είπε ο υπεύθυνος (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 16:37 Υπόψηφιος πήγε στο γραφείο τελετών «Αφοί Μπαμπούλα» και γύρισε σποτάκι: «Να σε θάψω» του είπε ο υπεύθυνος (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αρκετά διαφορετικό στυλ αποφάσισε να πλαισιώσει το προεκλογικό σποτ υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε γραφείο τελετών αποφάσισε να γυρίσει το προεκλογικό του σποτ υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με το ψηφοδέλτιο του Αποστόλη Τζιτζικώστα, Θεόδωρος Μητράκας.

Το βίντεο ανοίγει με τον κ. Μητράκα να μπαίνει στο γραφείο τελετών και να περπατά αργά και αποφασιστικά στο χαλί, σε ένα πλάνο πλαισιωμένο από φέρετρα.

«Γεια σου ρε Μητράκα» τον χαιρετά ο υπεύθυνος του γραφείου τελετών. Αντί χαιρετισμού, κλήθηκε να απαντήσει στο τι θα πράξει στις περιφερειακές εκλογές, με τον υπεύθυνο να λέει «Τζιτζικώστας».

«Εμένα θα με ψηφίσεις;» ρωτά ο υποψήφιος για να πάρει την απάντηση: «Εννοείται. Πρώτος σταυρός; Μητράκας».

Η απάντηση μάλλον δεν καθησύχασε τον κ. Μητράκα που αγρίεψε και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι. «Λες αλήθεια;» τον ρωτά έντονα. «Να σε θάψω» σπεύδει να του απαντήσει ο υπεύθυνος, που από τη μία τρέμει και από την άλλη σταυροκοπιέται.

Το σποτ καταλήγει με τους δύο άντρες μπροστά από πάμπολλα προϊόντα, απαραίτητα για ένα γραφείο τελετών. «Και δεν ξεχνάμε, σταυρό στον Μητράκα», λέει ο υπεύθυνος, με τον κ. Μητράκα να απαντά «Σωστός».

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση