Φρίκη στα Χανιά: 50χρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 13χρονο παιδί από την Ουκρανία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 20:09 Φρίκη στα Χανιά: 50χρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 13χρονο παιδί από την Ουκρανία

Την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ενός 13χρονου παιδιού με καταγωγή από την Ουκρανία ερευνούν οι Αρχές στα Χανιά τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Flashnews, στις αστυνομικές αρχές έφτασε μια καταγγελία ότι ένα παιδί 13 ετών έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός 50χρονου αλλοδαπού με καταγωγή από τη Συρία. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο εν λόγω άνδρας φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 13χρονος συναντήθηκε στο ενετικό λιμάνι των Χανίων με τον 50χρονο, με τον οποίο γνωρίζονται, καθώς είναι πατέρας συμμαθητή του. Τότε ο άνδρας πρότεινε στο αγόρι να πάει σπίτι του και μάλιστα του είπε πως θα του δώσει χρήματα.

Ο 13χρονος ανέφερε το περιστατικό στην μητέρα του και τότε πήγαν μαζί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, όπου και έκαναν την καταγγελία, ενώ το αγόρι φέρεται να ανέφερε πως και στο παρελθόν είχε γίνει το ίδιο με τον 50χρονο να ασελγεί σε βάρος του.

Ο καταγγελλόμενος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (3/10) και οδηγήθηκε στο εισαγγελέα, όπου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Προανάκριση για την ευαίσθητη αυτή υπόθεση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση