Μεσολόγγι: Τροχαίο με νεκρό έναν 24χρονο και σοβαρά τραυματία έναν 27χρονο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 15:50 Μεσολόγγι: Τροχαίο με νεκρό έναν 24χρονο και σοβαρά τραυματία έναν 27χρονο

Τροχαίο με νεκρό έναν 24χρονο σημειώθηκε στο Μεσολόγγι. Στο ίδιο περιστατικό τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 27χρονος.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στην περιμετρική οδό του Μεσολογγίου. Ένα νεαρός έχασε τη ζωή του και ακόμη ένας τραυματίστηκε στη διάρκεια του τροχαίου που σημειώθηκε το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος, ξέφυγε, για άγνωστο ακόμα λόγο, από την πορεία του και προσέκρουσε αρχικά σε πινακίδα σήμανσης.

Στην συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 24χρονος οδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά ο 27χρονος συνοδηγός.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται, ενώ έρευνες για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση