Νέα Φιλαδέλφεια: Εντοπίστηκε γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσουρή σε δύο μαχαίρια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 08:22 Νέα Φιλαδέλφεια: Εντοπίστηκε γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσουρή σε δύο μαχαίρια

Γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσουρή που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επέλασης των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια εντοπίστηκε σε δύο μαχαίρια που έχουν κατασχεθεί από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα δύο μαχαίρια φέρεται να βρέθηκε κοντά σε έναν Κροάτη χούλιγκαν, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις για τον κάτοχο του δεύτερου μαχαιριού.

Την πληροφορία για την εύρεση DNA του Μιχάλη Κατσουρή στα δύο μαχαίρια επιβεβαίωσε στο protothema.gr και ο δικηγόρος των οπαδών, Αθανάσιος Καϋμενάκης.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο κ. Καϋμενάκης, στο μαχαίρι που αποδίδεται σε έναν από τους εντολείς του δεν εντοπίστηκαν ούτε αποτυπώματα αλλά ούτε και γενετικό υλικό του εντολέα του, προσθέτοντας πως και σε φωτογραφίες από το περιστατικό ο άνδρας απεικονίζεται να έχει τα χέρια του γυμνά και να μην κρατά κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το DNA του Μιχάλη Κατσουρή στο εν λόγω μαχαίρι υπάρχει και άλλο γενετικό υλικό το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Παράλληλα «ορφανά» δείγματα DNA υπάρχουν και στο δεύτερο μαχαίρι χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί ο άνθρωπος που το κρατούσε την ημέρα που έλαβε χώρα η τραγωδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση