Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από το μπάνιο όπου πέθανε από ηλεκτροπληξία η 24χρονη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 16:18 Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από το μπάνιο όπου πέθανε από ηλεκτροπληξία η 24χρονη

Φωτογραφίες ντοκουμέντα από το μπάνιο που πέθανε από ηλεκτροπληξία η 24χρονη στη Θεσσαλονίκη, εξασφάλισε σήμερα (27.10.2024) το newsit.gr. 

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, υπάρχει ο πίνακας του ρεύματος, οι καλωδιώσεις οι οποίες έχουν τυλιχτεί σε κάποια σημεία του με μονωτικές ταινίες, αλλά και ο «φονικός» θερμοσίφωνας που φαίνεται να προκάλεσε την ηλεκτροπληξία στο νεαρό κορίτσι μέσα στο διαμέρισμά στη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr: 

Όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Εν τω μεταξύ, από ηλεκτροπληξία επιβεβαιώθηκε ότι προήλθε ο θάνατος της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματά της επαληθεύουν την αρχική εκτίμηση, καθώς και την κατάθεση του συντρόφου της θανούσας στην Ελληνική Αστυνομία, ότι η κοπέλα πέθανε από ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο στο διαμέρισμά τους στη Θεσσαλονίκη.

Την βρήκε ο ίδιος νεκρή, όταν επέστρεψε στο διαμέρισμά τους. Η κηδεία της νεαρής θα πραγματοποιηθεί σήμερα (27.10.2023).

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η 24χρονη υπέστη ηλεκτροπληξία λόγω του θερμοσίφωνα, ο οποίος αναφέρεται ότι ήταν αναμμένος την ώρα που η άτυχη κοπέλα έκανε μπάνιο.

Στη σορό της 24χρονης, συγκεκριμένα στο πόδι της, υπάρχει εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα.

Θα ακολουθήσει ιστολογική εξέταση στη σορό της κοπέλας.

Πηγή: newsit.gr / Άγγελος Λαμπίδης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση