Η πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη – Κασσελάκη την Τετάρτη στη Βουλή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 13:01 Η πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη – Κασσελάκη την Τετάρτη στη Βουλή

Το ραντεβού κλείστηκε.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη την Τετάρτη στη Βουλή, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη. Η συναντηση θα γίνει στις 10 το πρωί, όπως έγινε επίσης γνωστό.

Ειδικότερα, αναφερόμενος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη τις επόμενες ημέρες σημείωσε:

Σήμερα, στις 20:00 ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο του 27 ου ετήσιου συνεδρίου Economist Government Roundtable θα συζητήσει με τον Φράνσις Φουκουγιάμα.
Αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στις 11:00, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο.

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 10:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, ενώ στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις».

Ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στην Κίνα όπου την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, τον Πρωθυπουργό Λι Τσιανγκ και τον Πρόεδρο της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης Tζάο Λετζί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση