Ηράκλειο: Εγκεφαλικά νεκρός 17χρονος μετά από τροχαίο – Παραμένει στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 15:58 Ηράκλειο: Εγκεφαλικά νεκρός 17χρονος μετά από τροχαίο – Παραμένει στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου

Δυσάρεστα νέα για τον 17χρονο που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο στο Ηράκλειο. Ο άτυχος μαθητής είναι εγκεφαλικά νεκρός στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Ο 17χρονος μαθητής τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου στην παραλιακή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, έπειτα από 10 ημέρες παραμονής του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου της πόλης και ύστερα από μία σειρά εξετάσεων οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο έφηβος είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Για τη δραματική, αυτή, εξέλιξη έχουν ενημερωθεί οι γονείς του 17χρονου, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψουν το γεγονός.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Όλα συνέβησαν στις 2 τα ξημερώματα της 20ης Οκτωβρίου όταν στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, λίγο μετά τον Καράβολα, ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 17χρονος συνοδηγός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τον 17χρονο, ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε και τον οδηγό και τον συνοδηγό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση