Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα, Λαύριο – Κανονικά τα δρομολόγια για Κρήτη από Πειραιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 18:42 Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα, Λαύριο – Κανονικά τα δρομολόγια για Κρήτη από Πειραιά

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε ορισμένα λιμάνια της χώρας, όπως στη Ραφήνα και το Λαύριο, καθώς οι ισχυροί νότιοι άνεμοι φτάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

Κανονικά πάντως, παρά τον καιρό, θα εκτελεστούν στις 22:00 απόψε (4.11.2023) τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά για την Κρήτη. Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια γίνονται μόνο από πλοία κλειστού τύπου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν από τα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου, όπου είναι σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου, καλό θα είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων που αναμένεται να υπάρξουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση