Τροχαίο σοκ στη Βάρκιζα: 18 και 23 ετών τα δύο κορίτσια που σκοτώθηκαν επιτόπου -Κανείς δεν φορούσε ζώνη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 10:11 Τροχαίο σοκ στη Βάρκιζα: 18 και 23 ετών τα δύο κορίτσια που σκοτώθηκαν επιτόπου -Κανείς δεν φορούσε ζώνη

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του φρικτού τροχαίου στα Λιμανάκια στη Βάρκιζα. Δυο νεαρά κορίτσια ηλικίας 18 και 23 ετών έχασαν τη ζωή τους επί τόπου.

Το τροχαίο συνέβη στα Λιμανάκια πριν τη Βάρκιζα και περίπου ένα χλμ. μετά τη Λίμνη Βουλιαγμένης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το ένα από τα δύο οχήματα βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Αθήνα οδηγούσε ένας 24χρονος και ήταν ο μόνος επιβαίνων.

Το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Βάρκιζα είχε 5 επιβαίνοντες. Οδηγός ήταν μια 19χρονη και επέβαιναν ακόμη δύο αγόρια -ο ένας εκ των οποίων 19 ετών- και δύο κορίτσια. Τα δύο κορίτσια ηλικίας 18 και 23 ετών ανασύρθηκαν νεκρές.

Οι δύο οδηγοί των οχημάτων και τα δύο αγόρια επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκαν ελαφρά.

Τροχαίο στα Λιμανάκια στη Βάρκιζα -Κανείς από τους 6 επιβαίνοντες δεν φορούσε ζώνη

Κανείς, τόσο οι οδηγοί του οχήματος όσο και οι τέσσερις επιβαίνοντες στα δύο οχήματα δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείες.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, η πυροσβεστική χρειάστηκε ώρα για τον απεγκλωβισμό των νεκρών κοριτσιών ενώ συντρίμμια των αυτοκινήτων έχουν εκτοξευτεί σε μεγάλη απόσταση.

Τα δύο κορίτσια έχασαν τη ζωή τους επί τόπου, ανασύρθηκαν νεκρές και ο θάνατος τους διαπιστώθηκε μετά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση