Μυκονιάτης βγήκε για ψάρεμα σε πλημμυρισμένο δρόμο και έβγαλε καλαμάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 10:25 Μυκονιάτης βγήκε για ψάρεμα σε πλημμυρισμένο δρόμο και έβγαλε καλαμάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας κάτοικος στη Μύκονο έγινε viral όταν βγήκε με το καλάμι του για να ψαρέψει στους πλημμυρισμένους από την κακοκαιρία δρόμους του νησιού.

Viral έχει γίνει το βίντεο που απεικονίζει γνωστό επιχειρηματία στη Μύκονο να ψαρεύει στον δρόμο, ο οποίος έγινε ένα με την θάλασσα μετά την κακοκαιρία.

Η δυνατή βροχόπτωση που έπληξε το νησί είχε σαν αποτέλεσμα ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στην παραλία του Ορνού να πλημμυρίσει.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου θέλησε να διακωμωδήσει την κατάσταση με τα νερά που είχαν φτάσει έξω από την επιχείρησή του. Έτσι πήρε ένα καλάμι και άρχισε το ψάρεμα. Μάλιστα στάθηκε τυχερός αφού κατάφερε να ψαρέψει ένα καλαμάρι.

Πηγή: mykonoslive.tv

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση