Μαρινάκης για Σαμαρά και γάμους ομόφυλων: Ό,τι έχει πει ο πρωθυπουργός θα γίνει πράξη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 16:38 Μαρινάκης για Σαμαρά και γάμους ομόφυλων: Ό,τι έχει πει ο πρωθυπουργός θα γίνει πράξη

«Ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε πάγιες θέσεις του και η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμά της όπως έχει εξαγγελθεί»

Πολλές ερωτήσεις για τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, το Σαββατοκύριακο σε συνέντευξη που παραχώρησε για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών δέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε πάγιες θέσεις του και η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμά της όπως έχει εξαγγελθεί», είπε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Ο πρωθυπουργός έχει απαντήσει με σαφήνεια για το θέμα της ισότητας στον γάμο. Ότι έχει πει θα γίνει πράξη. Το πότε και το πώς θα έρθει το νομοσχέδιο θα ανακοινωθεί.

Είναι πράγματι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα και θα τηρήσουμε ότι έχουμε πει. Αλλά υπάρχουν και άλλα σημαντικά ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση καθημερινά. Είναι σημαντικό να υπερασπιστούμε την πολιτική μας σε μια σειρά ζητήματα. Όλα στην ώρα τους».

Ερωτηθείς αν τίθεται θέμα ενότητας στη ΝΔ ο κ. Μαρινάκης είπε: «Η ΝΔ είναι πιο συμπαγής από ποτέ. Ένας από τους λόγους είναι ότι είναι μια παράταξη που ακούγονται όλες οι απόψεις και κυρίως της κοινωνίας. Η ΝΔ βάζει πάνω απ’ όλα την πατρίδα, πάνω και από το κόμμα και από την παράταξη. Και είμαστε συνεπείς σε όσα λέμε προεκλογικά, τα εφαρμόζουμε μετεκλογικά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση