Παύεται από τα καθήκοντά της η διοικήτρια του Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 14:58 Παύεται από τα καθήκοντά της η διοικήτρια του Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου»

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περασμένου μήνα «καρατομήθηκε» από τον υπουργό Υγείας και η διοίκηση του Κωνσταντοπούλειου νοσοκομείου «Αγία Όλγα» της Νέας Ιωνίας.

Παύεται από τα καθήκοντά της η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου «Ελενα Βενιζέλου», κατόπιν απόφασης του υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με καταγγελία του συλλόγου εργαζομένων, το κεντρικό κτίριο Α του νοσοκομείου παρέμενε τις τελευταίες ημέρες χωρίς θέρμανση.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι σημειώνουν μεταξύ άλλων ότι «το δίκτυο κεντρικής θέρμανσης λόγω παλαιότητας έσκασε με το που πήγαν να το βάλουν σε λειτουργία».

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περασμένου μήνα «καρατομήθηκε» από τον υπουργό Υγείας και η διοίκηση του Κωνσταντοπούλειου νοσοκομείου «Αγία Ολγα» της Νέας Ιωνίας.

Είχε προηγηθεί αυτοψία από τον υφυπουργό Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλο κατά την οποία διαπίστωσε σοβαρά προβλήματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Πηγή: kathimerini.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση