Απεργία για το φορολογικό: Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική – Μεγάλη αυτοκινητοπορεία στο κέντρο της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 12:16 Απεργία για το φορολογικό: Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική – Μεγάλη αυτοκινητοπορεία στο κέντρο της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ) (φωτο enikos)

Ακινητοποιημένα παραμένουν τα ταξί και σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων να αντιδρά στο φορολογικό νομοσχέδιο που συζητείται στη βουλή.

Νωρίτερα προκλήθηκε μποτιλιάρισμα στην Πειραιώς, καθώς οι οδηγοί πραγματοποιούν αυτοκινητοπορεία προς το κέντρο της Αθήνας.   Πριν από λίγη ώρα οι αυτοκινητιστές ταξί έφτασαν έξω από τη Βουλή, όπου συζητείται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Οι οδηγοί αναμένεται να συνεχίσουν την κινητοποίηση τους με πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών.

Δείτε Βίντεο

(φωτο - βίντεο: enikos)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση