Χιλιάδες αστυνομικοί έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 19:05 Χιλιάδες αστυνομικοί έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Περίπου 3.000 αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12/2023) έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαμαρτυρόμενοι για τα όσα έγιναν στα επεισόδια στου Ρέντη με τον τραυματία αστυνομικό.

Λόγω της συγκέντρωσης των αστυνομικών μάλιστα, δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία γύρω από το σημείο που βρίσκεται το Υπουργείο, δηλαδή στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16.00 με τους αστυνομικούς να διαμαρτύρονται για τα μέτρα προστασίας τους, τα οποία όπως λένε δεν επαρκούν.

Αντίστοιχες συγκεντρώσεις έγιναν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Από τη Σύρο μέχρι την Κοζάνη και ήδη, οι αστυνομικοί έχουν εξαγγείλει νέες κινητοποιήσεις.

Πηγή: NewsIt

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση