To απίστευτο σημείωμα γυναίκας οδηγού που έγινε viral - Τι μήνυμα άφησε για να αποφύγει το πρόστιμο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 15:12 To απίστευτο σημείωμα γυναίκας οδηγού που έγινε viral - Τι μήνυμα άφησε για να αποφύγει το πρόστιμο

Ένα ακόμα περιστατικό-ύμνος στην εφευρετικότητα των Ελλήνων οδηγών έφερε στο φως της δημοσιότητας αστυνομικός, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με ένα... αφοπλιστικό μήνυμα στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου.

Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας οδηγός επιχειρεί να παραβλέψει το γράμμα του Νόμου, επιχειρώντας με έναν αναμφίβολα ευρηματικό τρόπο να αποφύγει τις όποιες κυρώσεις, ωστόσο, το περιστατικό που έφερε στο φως της δημοσιότητας ένας αστυνομικός αξίζει αν μη τι άλλο την προσοχή μας.

Πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι μια κατά τα φαινόμενα γυναίκα οδηγός, η οποία στάθμευσε παράνομα, μπαίνοντας παρόλα αυτά στον κόπο της να δικαιολογήσει την πράξη της, αφήνοντας ένα… γλυκύτατο σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Με το σημείωμά της, η οδηγός υπογράμμιζε το επείγον της κατάστασης αλλά και την… προσωρινότητα της -παράνομης- στάθμευσης, διεκδικώντας με δύο πρόχειρα σχεδιασμένες καρδιές την εύνοια και την κατανόηση του αστυνομικού οργάνου.

Για καλή της τύχη, ο αστυνομικός που εντόπισε το παράνομα σταθμευμένο όχημα φαίνεται πως αποδέχθηκε ότι η όποια παράβαση της οδηγού αποτελούσε προϊόν ανωτέρας βίας, απαντώντας μάλιστα στο σημείωμα με την ίδια χιουμοριστική διάθεση.

Μάλιστα ο αστυνομικός δεν δίστασε να καταγράψει σε video το όλο περιστατικό και να το μοιραστεί με τους χιλιάδες ακολούθους του σε δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παράβαση δεν βεβαιώθηκε, το πρόστιμο δεν επιβλήθηκε, ωστόσο, η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε -στην πράξη και όχι στα λόγια- ότι διαθέτει ένα ανθρώπινο πρόσωπο.

Αρκεί βέβαια και η συγκεκριμένη παραβάτης να πείρε το… μήνυμα ότι οι δρόμοι αστυνομεύονται και πώς η παράνομη στάθμευση στις περισσότερες των περιπτώσεων τιμωρείται ανεξαρτήτως σημειωμάτων στο παρμπρίζ.

Πηγή: carandmotor.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση