Γκάζι: Πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής δύο αδέλφια από την Κρήτη και τον φίλο τους έξω από κλαμπ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 10:28 Γκάζι: Πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής δύο αδέλφια από την Κρήτη και τον φίλο τους έξω από κλαμπ

Τζιπ σταμάτησε έξω από γνωστό κλαμπ και οι επιβάτες του άνοιξαν πυρ - Σοβαρά οι δύο από τους τρεις τραυματίες, που είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για ένα μπάτσελορ πάρτι

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί έξω από κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι. Περίπου στις 7 το πρωί άγνωστος ή άγνωστοι που βρίσκονται μέσα σε τζιπ, άνοιξαν πυρ έξω από το Club Escape, στην οδό Ιάκχου.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία έπεσαν τουλάχιστον 7 πυροβολισμοί και τραυματίστηκαν 3 άτομα, δύο από τα οποία αδέλφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα θύματα πυροβολήθηκαν σχεδόν εξ επαφής και ένα από αυτά φέρει βαρύ τραύμα στο κεφάλι.
gkazi-2

gkazi-mak3
gkazi-3
gkazi-4
 

Οι τρεις άνδρες που τραυματίστηκαν είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι.

Οι ηλικίες τους είναι 33, 28 και 24 ετών.

 

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και η κατάσταση των δύο από αυτούς χαρακτηρίζεται σοβαρή.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση