Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση στο Γκάζι: Η στιγμή των πυροβολισμών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 20:28 Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση στο Γκάζι: Η στιγμή των πυροβολισμών

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται οι δραματικές στιγμές των πυροβολισμών, ακούγονται φωνές κάποιων φίλων της παρέας και φαίνεται το όχημα των δραστών.

Tαυτοποίηθηκαν από την αστυνομία οι δράστες της επίθεσης με πυροβολισμούς στο Γκάζι, με θύματα τρεις νεαρούς από την Κρήτη που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο «φως» ο alpha, φαίνονται οι δραματικές στιγμές των πυροβολισμών. Στο βίντεο ακούγονται καθαρά 4 πυροβολισμοί όσοι και οι κάλυκες που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σημείο που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Στο βίντεο ακούγονται τόσο οι πυροβολισμοί, όσο και οι τις φωνές κάποιων φίλων της παρέας που φωνάζουν «τον σκότωσες, τον σκότωσες» και αμέσως μετά «βοήθεια, βοήθεια, ασθενοφόρο».

Εκτός αυτού, στο νέο βίντεο φαίνεται και το όχημα των δραστών της αιματηρής επίθεσης, το οποίο συνεχίζουν να αναζητούν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους και άλλα βίντεο όπου φαίνεται το τζιπ μέχρι και την Ιερά Οδό και πλέον προσπαθούν να ταυτοποιήοσυν ότι οι πινακίδε δεν είναι πλαστές και δεν παραπέμπουν σε κάποιο άλλο παρόμοιο αυτοκίνητο.

Τέλος, εκείνο που ανησυχεί πάντως την ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες από τη στιγμή της επίθεσης και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει οι δράστες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία.

πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση