Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες των πυροβολισμών στο Γκάζι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 11:00 Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες των πυροβολισμών στο Γκάζι (φωτο intime)

Πρόκειται για έναν 33χρονο από την Αλβανία, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν ο συνοδηγός στο όχημα.

Ένας από τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό με πυροβολισμούς στο Γκάζι συνελήφθη χθες το βράδυ. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, βραδινές ώρες χθες συνελήφθη, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του τμήματος Εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ιδιοκτησίας, ένας εκ των εμπλεκομένων προσώπων σε περιστατικό που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 16ης Δεκεμβρίου 2023 στο Γκάζι, κατά το οποίο τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Πρόκειται για έναν 33χρονο από την Αλβανία, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν ο συνοδηγός στο όχημα των δραστών.

Σημειώνεται πως ένα βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει το ανθρακί τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι δράστες των πυροβολισμών στο Γκάζι. Οι Αρχές συνθέτουν κομμάτι – κομμάτι το παζλ της επίθεσης. Η παρέα των τριών Κρητικών βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, καθώς το αιματοκύλισμα φαίνεται να έγινε για ανούσια αφορμή.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο της ΕΡΤ φαίνεται καθαρά το όχημα που φεύγει από το Γκάζι στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα. Λίγο νωρίτερα ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους είχε πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής, από απόσταση ελάχιστων μέτρων τους τρεις Κρητικούς φίλους. Οι δύο ήταν και αδέρφια.

 

 

Σημειώνεται πως οι δύο δράστες φέρονται να είναι Αλβανοί ποινικοί και ο ένας, μάλιστα, μέλος πολύ σκληρής συμμορίας, η οποία έχει απασχολήσει τις Αρχές και με εκτελέσεις κατά το παρελθόν.

Πηγή: ΕΡΤ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση