Έκλεψαν 19χρονο στο Μοναστηράκι: Τους κυνήγησε μέχρι το Ζεφύρι και τον πυροβόλησαν με καραμπίνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 17:02 Έκλεψαν 19χρονο στο Μοναστηράκι: Τους κυνήγησε μέχρι το Ζεφύρι και τον πυροβόλησαν με καραμπίνα
Οι κατηγορούμενοι ήταν στο Μοναστηράκι, όταν αφαίρεσαν το κινητό του 19χρονου με χρήση σωματικής βίας.

Συνελήφθησαν, το βράδυ του Σαββάτου (16/12) από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην περιοχή του Ζεφυρίου, 3 άτομα, ηλικίας 34, 36 και 41 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία οι κατηγορούμενοι ευρισκόμενοι στο Μοναστηράκι, αφαίρεσαν το κινητό 19χρονου με χρήση σωματική βίας και διέφυγαν.

Αργότερα στην περιοχή του Ζεφυρίου, ο 41χρονος δράστης, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο με συνεπιβάτες τον 36χρονο και τον 34χρονο, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα το 19χρονο θύμα και το συγγενικό του πρόσωπο, οι οποίοι κινούνταν ομοίως με αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί, που κλήθηκαν στο σημείο, εντόπισαν το επίμαχο όχημα και οδήγησαν τους κατηγορούμενους στο Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Πηγη: gazzetta.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση