Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος πυροσβέστης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 17:49 Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος πυροσβέστης

Θρήνος στο Πυροσβεστικό Σώμα - Ο 45χρονος πυροσβέστης επέστρεφε σπίτι μετά τη βάρδια, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Τον άδικο χαμό ενός 45χρονου πυροσβέστη που το πρωί του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, πενθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, ο 45χρονος τελείωσε τη βάρδια του στην Κόνιτσα και επέστρεφε στο σπίτι του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην περιοχή Βίγλα το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε πλαγιο-μετωπικα με άλλο ΙΧ.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον συνάδελφό τους δυστυχώς νεκρό, ενώ από το δεύτερο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν οι τρείς επιβαίνοντες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σήμερα (23-12-2023) το πρωί στο 43ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος και επέβαιναν ακόμη δύο άτομα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου και τον τραυματισμό των υπολοίπων. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση