Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον 16χρονο που δολοφονήθηκε με ψαλίδι από τον 18χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 15:31 Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον 16χρονο που δολοφονήθηκε με ψαλίδι από τον 18χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη

«Ο Τόλης ζει», λένε οι φίλοι του

Στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης τελέστηκε την Παρασκευή (29/12) η κηδεία του 16χρονου, που δολοφονήθηκε από τον 18χρονο αδερφό του με ψαλίδι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Παρόντες ήταν στενοί συγγενείς του αγοριού και φίλοι του.

Οι φίλοι του 16χρονου, όπως μετέδωσε σε σχετικό του ρεπορτάζ το «Mega», δεν μπορούν να πιστέψουν πως η «ψυχή της παρέας», όπως τον αποκαλούσαν, έφυγε με αυτόν τον τρόπο από τη ζωή.

«Έδειχνε πάντα σεβασμό για όλους μας. Πάντα μας έκανε να γελάμε… Εγώ περιμένω να μας πάρει ή ο Τόλης ή κάποιος γνωστός του, να μας πει “παιδιά, τι είναι αυτά που κάνετε;” “Ο Τόλης ζει”», λένε.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί… Εγώ τον έζησα 4 χρόνια σαν φίλο, σαν αδελφό… Κάναμε και διακοπές μαζί» προσθέτει άλλος από τους φίλους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση