«Γέφυρα ζωής» για βρέφος που έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 13:49 «Γέφυρα ζωής» για βρέφος που έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο

Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ συνέδραμαν ώστε το αγοράκι να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο.

«Γέφυρα ζωής» με τη συνδρομή αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ στήθηκε στη Θεσσαλονίκη για την επείγουσα μεταφορά βρέφους στο νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο που μετέφερε το μωρό έπρεπε να διασχίσει την πόλη από τη μία άκρη στην άλλη και χάρη στη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτό επετεύχθη μέσα σε περίπου 10 λεπτά.

Ο πατέρας του κάλεσε το 100 και ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας λόγω του επείγοντος

Λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Πέμπτης, ένας πατέρας κάλεσε στο 100 προκειμένου να ζητήσει συνδρομή από αστυνομικούς για να μεταφέρει το μωράκι του άμεσα στο νοσοκομείο, με το αυτοκίνητό του.

Έτσι κι έγινε. Αμέσως αστυνομικοί έστησαν «γέφυρα ζωής» για τη μεταφορά του μικρού αγοριού.

Ξεκινώντας από την οδό Μοναστηρίου στο ύψος του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» και περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, σε άριστη συνεννόηση με το κέντρο της Άμεσης Δράσης και τον εκφωνητή του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., άνοιξαν τον δρόμο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν το βρέφος.

Η συμβολή τους αποδείχτηκε σωτήρια καθώς ο πατέρας κατάφερε να φτάσει στο Ιπποκράτειο ταχύτατα, όπου το ιατρικό προσωπικό πρόσφερε στο βρέφος τη φροντίδα που απαιτείτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση