Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί ενώπιον Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου -Τα ενσταντανέ και ο διάλογος με δημοσιογράφους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 19:03 Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί ενώπιον Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου -Τα ενσταντανέ και ο διάλογος με δημοσιογράφους

Στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων υπουργών, μετά τον μίνι ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο έγινε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπεθυμίζεται πως χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε συνολικά έξι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Ορκίστηκαν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος αναλαμβάνει υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, η υφυπουργός Παιδείας με αρμοδιότητα την Επαγγελματική Κατάρτιση Ιωάννα Λυτρίβη, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος ως υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός είχε «πηγαδάκι» με τους υπουργούς αλλά και ένα θερμό ενσταντανέ με τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου.

Ο Κ. Μητσοτάκης αποχώρησε από το Προεδρικό χωρίς δηλώσεις, ενώ θα ακολουθήσουν οι παραδόσεις-παραλαβές των υπουργείων.

Ο διάλογος με δημοσιογράφους

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι είχαν έναν μίνι διάλογο με τον κ. Μητσοτάκη.

  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ανασχηματισμός θα γίνει;
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Δεν έχει άλλο, αυτό ήταν, το χάσατε.
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν έχει δεύτερο μέρος;
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μόνο αν πάω στο βουνό
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το Νταβός μετράει;
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Όχι, το εξωτερικό δεν μετράει, μόνο τα εντός.

Για τα ομόφυλα ζευγάρια

  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχουμε ορατότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια;
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μη βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση