Νεκρό βρέφος 6,5 μηνών στη Βέροια - Συνελήφθη η μητέρα του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 15:54 Νεκρό βρέφος 6,5 μηνών στη Βέροια - Συνελήφθη η μητέρα του

Μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ένα βρέφος 6,5 μηνών, υπέκυψε στα τραύματα του στο νοσοκομείο Βέροιας.

Η μητέρα του βρέφους κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Το βρέφος κατέληξε σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο Βέροιας. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το Μακροχώρι όπου διέμενε με σοβαρά τραύματα και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το 6,5 μηνών βρέφος κατέληξε ενώ η μητέρα του βρέφους, 37 ετών, κάτοικος Μακροχωρίου και μητέρα άλλων δυο ανήλικων παιδιών συνελήφθη και κρατείται. Η αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού γεγονότος.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το βρέφος, ήταν εμφανώς κακοποιημένο, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό και καμία αντίδραση.

Με πληροφορίες του veriotis

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση