Αχαΐα: Σοβαρό τροχαίο με 4 τραυματίες στα Σπάτα – Δείτε φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 14:04 Αχαΐα: Σοβαρό τροχαίο με 4 τραυματίες στα Σπάτα – Δείτε φωτογραφίες

Δύο ΙΧΕ, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων, δύο επιβαινόντων του ενός οχήματος και ακόμη ένας του δεύτερου οχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, δύο ΙΧΕ, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων, δύο επιβαινόντων του ενός οχήματος και ακόμη ένας του δεύτερου οχήματος.

Στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, με επικεφαλής τον αναπληρωτή Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών πυραγό κ. Θεόδωρο Λάττα, ενώ οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου διεξάγουν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κάτω Αχαΐας.

 

Πηγή: patrisnews.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση