Εκτέλεση Ζαμπούνη: Η Αστυνομία γνώριζε για το συμβόλαιο θανάτου από τον Ιούνιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 20:52 Εκτέλεση Ζαμπούνη: Η Αστυνομία γνώριζε για το συμβόλαιο θανάτου από τον Ιούνιο

Από τις αρχές του Ιουνίου του 2023, η Αστυνομία είχε πληροφορίες για δύο συμβόλαια θανάτου στο οργανωμένο έγκλημα, εκ των οποίων το ένα αφορούσε τον Βαγγέλη Ζαμπούνη, ο οποίος εκτελέστηκε στον Νέο Κόσμο, τα ξημερώματα της Κυριακής (14.01.2023).

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Αστυνομία γνώριζε για τα συμβόλαια θανάτου στον Κορυδαλλό και τον Νέο Κόσμο, όπου δολοφονήθηκε ο Βαγγέλης Ζαμπούνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ. είχε πληροφορίες ποια θα ήταν τα θύματα των συμβολαίων θανάτου, τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονικών επιθέσεων, αλλά και τον λόγο που σχεδιάζονται.

Όσον αφορά στην εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο, πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος που δεν είχε προσωπική ασφάλεια το μοιραίο βράδυ, ήταν διότι ο 44χρονος είχε επιλέξει να μην έχει κανέναν προσωπικό φρουρό, καθώς φοβόταν την προδοσία εκ των έσω προδοσία και το ενδεχόμενο διαρροών από τους φρουρούς του σε αντίπαλη συμμορία. Επομένως, θεωρούσε πως ήταν ασφαλέστερο να κινείται μόνος του.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν το ενδεχόμενο η εντολή για το συμβόλαιο θανάτου του Βαγγέλη Ζαμπούνη να δόθηκε μέσα από τις φυλακές, γι’ αυτό μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» και ποινικοί με παρελθόν στη νύχτα.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, οι δράστες της δολοφονίας ήταν εκπαιδευμένοι και αδίστακτοι και εκτιμάται πως πρόκειται για άτομα από χώρες των Βαλκανίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση