Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τη θανάτωση των αλόγων στα Γρεβενά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 14:20 Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τη θανάτωση των αλόγων στα Γρεβενά

Τα άλογα είχαν πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια ακρωτηριάστηκαν με χειρουργική ακρίβεια.

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσε η θανάτωση των τεσσάρων αλόγων στα Γραβενά που προκάλεσε σοκ.

Με παραγγελία της η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, ζητεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών να ερευνήσει άμεσα την υπόθεση. Συγκεκριμένα, στην παραγγελία της η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός αναφέρει: «Παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα στις δέουσες νόμιμες ενέργειες προς διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιόποινων πράξεων και εντοπισμό των δραστών σχετικά με τη θανάτωση των τεσσάρων (4) αλόγων στην περιοχή Σαμαρίνας Γρεβενών. Ακολούθως να μας ενημερώσετε σχετικά».

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης των αλόγων τα βρήκε νεκρά το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Τα άλογα είχαν πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο και το πιο φρικιαστικό είναι ότι στη συνέχεια ακρωτηριάστηκαν με χειρουργική ακρίβεια.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση