Μεσολόγγι: Αγνοείται άνδρας που πήγε για ψάρεμα στον Αχελώο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 18:16 Μεσολόγγι: Αγνοείται άνδρας που πήγε για ψάρεμα στον Αχελώο φωτο αρχείου

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, καθώς ένας 30χρονος αλλοδαπός πήγε για ψάρεμα και αγνοείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 30χρονος πήγε για ψάρεμα σήμερα στις εκβολές του ποταμού Αχελώου στην περιοχή της Κατοχής και πιθανόν να έχει πέσει μέσα στο ποτάμι.

 

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του ΑΤ Αιτωλικού ενώ σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Αχελώο ποταμό για την ανεύρεση του αγνοούμενου άντρα. Στην επιχείρηση λαμβάνουν μέρος 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα ενώ στο Μεσολόγγι μεταβαίνει μια ομάδα ορμητικών νερών της ΕΜΑΚ και μια ομάδα με συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το περιστατικό έχει δηλωθεί ως εξαφάνιση. Μία παρέα με καταγωγή από το Νεπάλ πήγε για βόλτα στις όχθες του Αχελώου και κάποιοι άρχισαν να ψαρεύουν. Ένας άνδρας, όπως κατέθεσε η σύζυγός του στην ΕΛ.ΑΣ. έκανε βουτιά και παρασύρθηκε από τα νερά. Ένας άλλος μάρτυρας υποστηρίζει πως τον είδε να κουνάει τα χέρια μέσα στο νερό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση