Τραγωδία σε διπλοκατοικία στην Αγία Παρασκευή Αττικής: Κάηκε στην κρεβατοκάμαρα ενώ προσπαθούσε να ζεσταθεί

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 09:44 Τραγωδία σε διπλοκατοικία στην Αγία Παρασκευή Αττικής: Κάηκε στην κρεβατοκάμαρα ενώ προσπαθούσε να ζεσταθεί

Για την κατάσβεση επιχείρησαν εννιά πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (31/1) στον δεύτερο όροφο μίας διπλοκατοικίας στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς ανασύρθηκε απανθρακωμένη μία σορός.

Στο σημείο της τραγωδίας στην οδό Πλάτωνος, έσπευσαν και για την κατάσβεση της φωτιάς και επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα ενώ το άτομο που έφυγε από τη ζωή βρέθηκε νεκρό στην κρεβατοκάμαρά του.

Τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς ερευνώνται ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτή φέρεται να ξέσπασε από βλάβη σε θερμαντικό σώμα με το οποίο το άτυχο άτομο αγνώστων λοιπών στοιχείων προσπαθούσε να ζεσταθεί.

 

"

 

Το tweet της Πυροσβεστικής

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση