Ζευγάρι πάλεψε σώμα με σώμα με τους διαρρήκτες - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 08:05 Ζευγάρι πάλεψε σώμα με σώμα με τους διαρρήκτες - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ιδιοκτήτης κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν διαρρήκτη και να του περάσει χειροπέδες η αστυνομία.

Ιδιοκτήτης διαμερίσματος στον Κολωνό μαζί με την σύζυγό του πάλεψαν σώμα με σώμα με δύο κακοποιούς μέσα σε πολυκατοικία. Τελικά, κατάφερε να συλλάβει τον έναν από τους αυτούς.

Σε βίντεο ντοκουμέντο του STAR καταγράφεται η στιγμή που ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος ακινητοποιεί τον έναν από τους δύο διαρρήκτες που εισέβαλαν μέσα στην πολυκατοικία.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ, όταν οι δύο κακοποιεί παραβίασαν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας με τραπουλόχαρτο. Ανέβηκαν τις σκάλες και εκεί τους εντόπισε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος τους ρώτησε ποιον ζητούν. Εκείνοι του επιτέθηκαν και άρχισε η «μάχη».

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη έπεσε πάνω στους διαρρήκτες, σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσει. Τότε, ο ένας από αυτούς, βρήκε την ευκαιρία να φύγει τρέχοντας και να αποφύγει τη σύλληψη.

«Ο ένας προσπάθησε να με ρίξει κάτω και δεν τα κατάφερε. Έπεσε κάτω. Τον στρίμωξα στη γωνία. Ο άλλος προσπάθησε να φύγει» είπε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση