Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Με καθυστέρηση ο Πολάκης μετά το θερμό επεισόδιο με Κασσελάκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 18:15 Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Με καθυστέρηση ο Πολάκης μετά το θερμό επεισόδιο με Κασσελάκη

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στη σκιά του καβγά που είχαν ο πρόεδρος του κόμματος με τον συντονιστή των τομεαρχών κατά την οποία ο Κασσελάκης είπε στον βουλευτή Χανίων: Παύλο, αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στη σκιά της σύγκρουσης του προέδρου του κόμματος με τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης λογόφεραν κατά την έναρξη της συνεδρίασης του προεδρείου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον βουλευτή Χανίων: Παύλο, αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις.

Δείτε φωτογραφίες από την προσέλευση των μελών της Π.Γ. στα γραφεία της Κουμουνδούρου

 
6101511
Γιάννης Ραγκούσης
6101489
Σωκράτης Φάμελλος και Θεοδώρα Τζάκρη
6101483
Διονύσης Τεμπονέρας
6101494
Γιώργος Τσίπρας και Όλγα Γεροβασίλη
6101490
Δώρα Αυγέρη
6101519
Νίκος Παππάς
6101514
Ξενογιαννακοπούλου, Σβίγκου και Βασιλειάδης
 

Η συνεδρίαση αφορούσε τον προγραμματισμό του κοινοβουλευτικού έργου και τη στάση του κόμματος στα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Πηγές ωστόσο της Κουμουνδούρου επισήμως διαψεύδουν το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την προηγούμενη κόντρα ανάμεσα στους δύο με αφορμή το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
 

 

Στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου επέλεξαν την οδό του «σασμού», προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, δηλαδή μια ρήξη στον ηγετικό πυρήνα της Κουμουνδούρου.

Μετά από μια επεισοδιακή τότε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που επισκιάστηκε από τη διαφωνία του Βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη απέναντι στην κομματική γραμμή και στην συνέχεια την απειλή διαγραφής του να αιωρείται στον αέρα, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε κατά τη δευτερολογία του πως «αν δεν γνώριζα τον Καπνισάκη και τον Πολάκη δεν θα ήμουνα στον ΣΥΡΙΖΑ», αναγνωρίζοντας εμμέσως την προσωπική συμβολή του Βουλευτή Χανίων στην επικράτησή του κατά την εσωκομματική κούρσα. Και αυτό, γιατί εκτός από την είσοδό του στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο κ. Πολάκης συνέβαλε καθοριστικά στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος, πλαισιώνοντας εξαρχής την υποψηφιότητά του, αλλά κυρίως συστήνοντας στην μάζα των φανατικών οπαδών του εντός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το πρόσωπο του σημερινού Προέδρου του κόμματος, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση