Ιερέας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία από τη σύζυγο και τον 13χρονο γιο του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 22:16 Ιερέας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία από τη σύζυγο και τον 13χρονο γιο του

Σε καταγγελία κατά του 54χρονου ιερέα συζύγου της προχώρησε 46χρονη γυναίκα στον Χολαργό, με την περιγραφή της για όσα βιώνει μαζί με τον 13χρονο γιο της τα τελευταία χρόνια να προκαλεί οργή και αποτροπιασμό.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, η γυναίκα και ο γιος της εδώ και τρία χρόνια γίνονται αποδέκτες μιας εξαιρετικά βίαιης συμπεριφοράς από τον 54χρονο, με αποτέλεσμα η πρεσβυτέρα να καταλήξει να καταγγείλει τον κληρικό στις Αρχές για συστηματική και συνεχόμενη ενδοοικογενειακή βία με πρόκληση σωματικών βλαβών, προσβολή προσωπικότητας και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με μάρτυρα τον γιο τους.

«Χτυπάει τον μικρό με ζώνες, με εξευτελίζει, δεν βγαίνω από το σπίτι από ντροπή»

Η 46χρονη συγκλονίζει με την περιγραφή της στο ekklisiaonline.gr αναφορικά με όσα υφίστανται η ίδια και ο γιος της τα τελευταία χρόνια.

«Δεν ήθελα να φθάσουν ποτέ τα πράγματα ως εδώ, ντρέπομαι δεν ήθελα να δώσω δικαίωμα, ούτε στη γειτονιά, ούτε στην οικογένειά μου, όμως δεν αντέχουμε άλλο. Μας φέρεται εδώ και 2-3 χρόνια σαν να είμαστε ζώα. Τον μικρό τον χτυπάει με ζώνες του πετάει αντικείμενα με κίνδυνο να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Έχει χάσει το σχολείο του με αυτές τις εντάσεις πολλές φορές. Για εμένα τι να πω, τα λέω όλα στην καταγγελία, ντρέπομαι, με εξευτελίζει, με χτυπάει, μας ακούει όλη η γειτονιά να με μειώνει καθημερινά, πολλές φορές για μέρες δεν βγαίνω από το σπίτι από ντροπή για τους γείτονες», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της 46χρονης τόνισε ότι: «Θα δούμε αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη, η πλευρά του ιερέα τα αρνείται όλα, αλλά έχουμε ατράνταχτα στοιχεία και η γυναίκα επιθυμεί μετά από μεγάλη δυσκολία να καταθέσει αίτηση διαζυγίου».

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο εν λόγω κληρικός είναι εδώ και χρόνια καθηρημένος και έχει προσχωρήσει στις τάξεις του Παλαιού Εορτολογίου, αλλάζοντας πολλές παρατάξεις ανά τα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση