«Το 112 είναι ο αριθμός με τη διπλή χρησιμότητα που σώζει ζωές», το μήνυμα Κικίλια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 12:08 «Το 112 είναι ο αριθμός με τη διπλή χρησιμότητα που σώζει ζωές», το μήνυμα Κικίλια

Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και έχει δυνατότητα εντοπισμού της θέσης του καλούντος

Μήνυμα για την Ευρωπαϊκή Ημέρα του 112 δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, υπογραμμίζοντας τη χρησιμότητα του 112 και τονίζοντας ότι πρόκειται για τον «αριθμό που σώζει ζωές».

Ειδικότερα, ο κ. Κικίλιας στο μήνυμα του αναφέρει: «Σήμερα 11/2 είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα του 112 ή αλλιώς ο αριθμός που σώζει ζωές και έχει διπλή χρησιμότητα. Αφενός είναι ο αριθμός που καλούμε σε όλη την Ευρώπη όταν κάποιος βρίσκεται σε κίνδυνο. Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και έχει δυνατότητα εντοπισμού της θέσης του καλούντος. Αφετέρου είναι ο αριθμός που μας προειδοποιεί με γνώμονα την πρόληψη και την ασφάλεια στέλνοντας ειδοποιήσεις. Αλλά δε μένουμε μόνο σε αυτά. Το 112 εξελίσσεται τεχνολογικά και έχει τη δυνατότητα πλέον να στέλνει ενημερώσεις για τηλεργασία, τηλεκπαίδευση και απαγόρευση κυκλοφορίας. Το 112 είναι ο αριθμός που σώζει ζωές».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση