Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα, πληροφορίες για νεκρό και τραυματίες: Ταμπουρωμένος ο ένοπλος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 11:02 Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα, πληροφορίες για νεκρό και τραυματίες: Ταμπουρωμένος ο ένοπλος (φωτο intime)

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ένοπλος εισέβαλε στα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίου και πυροβόλησε εναντίον των εργαζομένων.

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ, αφού δέχθηκε κλήσεις για πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Στην κλήση στην αστυνομία αναφερόταν πως υπάρχουν και τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να είναι ένας πρώην εργαζόμενος της εταιρείας.

Ωστόσο, ένας άνθρωπος φέρεται να είναι νεκρός από τους πυροβολισμούς και άλλοι δυο έχουν τραυματιστεί.

«Ταμπουρωμένος» ο δράστης, μετά τους πυροβολισμούς

Ο ένοπλος, όπως γίνεται γνωστό, παραμένει ακόμα εντός του κτιρίου «ταμπουρωμένος» στον δεύτερο όροφο. Παραμένει άγνωστος ο ακριβής οπλισμός που φέρει ο δράστης.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί πλήρως από την αστυνομία. Λόγω του περιστατικού οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας σε σημεία της περιοχής.

Συγκεκριμένα, έχει αποκλειστεί η Λεωφόρος Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ, Λεωφόρος Καραμανλή και Καλυψούς, Αρτεμισίου και Ροντήρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση