Γλυφάδα: «Τον παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει» – Συγκλονίζει η σύζυγος του καπετάνιου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 16:49 Γλυφάδα: «Τον παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει» – Συγκλονίζει η σύζυγος του καπετάνιου

Σε σοκ η σύζυγος του Ηλία Κουκουλάρη

«Τον παίρνω τηλέφωνο εδώ και μισή ώρα και δεν απαντάει» έλεγε η σύζυγος του καπετάνιου, Ηλία Κουκουλάρη, ενός από τα θύματα των πυροβολισμών που εξαπέλυσε ο 70χρονος στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, πριν αυτοκτονήσει.

Η γυναίκα του καπετάνιου μίλησε στον Alpha όταν ακόμα δεν είχε ενημερωθεί για τα θύματα και προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε ενώ ο γαμπρός της ήταν καθ’ οδόν για να μάθουν περισσότερα. «Τον παίρνω τηλέφωνο, προσπαθώ εδώ και μισή ώρα και δεν απαντάει», είπε η γυναίκα σοκαρισμένη. Όπως είπε, ο Ηλίας Κουκουλάρης εργαζόταν στη συγκεκριμένη ναυτιλιακή για 32-33 χρόνια.

Εκτός από τον καπετάνιο, τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Μαρία Καρνέση, ηλικίας 67 ετών και ο συνιδιοκτήτης και διαχειριστής, Αντώνης Βλασάκης.

«Τα αφεντικά ψάχνω, θα τους σκοτώσω» φέρεται να είπε ο μακελάρης

Τα «αφεντικά» της ναυτιλιακής εταιρείας είχε στοχεύσει ο 70χρονος, που προκάλεσε το μακελειό στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τον Alpha και το TLive, ο άνδρας εκτέλεσε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση μέσα στο γραφείο της με μία μόνο σφαίρα. Μπαίνοντας από το γκαράζ της εταιρείας -και όχι από την κεντρική πύλη- φέρεται να είπε στον φύλακα που βρισκόταν εκεί και δεν πρόλαβε να ειδοποιήσει:

«Να φύγουν όλοι οι εργαζόμενοι από μέσα. Τα αφεντικά ψάχνω, θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω. Πάω να καθαρίσω» φέρεται να είπε με την κοντόκανη καραμπίνα στα χέρια.

Ο 70χρονος κατευθύνθηκε στον ημιώροφο, όπου βρίσκονταν τα γραφεία των συνιδιοκτητών της εταιρείας. Μάλιστα από θαύμα φέρεται να έχει γλιτώσει και ο τρίτος ιδιοκτήτης, ο οποίος απρογραμμάτιστα απουσίαζε. Στη θέση του βρέθηκε ο καπετάνιος, ο οποίος στην προσπάθειά του να αφοπλίσει τον δράστη φέρεται να πυροβολήθηκε πισώπλατα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση