Κιβωτός του Κόσμου: Τη συνέχιση της έρευνας για τον πατέρα Αντώνιο ζητά το δικαστικό συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 15:11 Κιβωτός του Κόσμου: Τη συνέχιση της έρευνας για τον πατέρα Αντώνιο ζητά το δικαστικό συμβούλιο (φωτο intime)

Με το βούλευμα ζητείται η συνέχιση της έρευνας και η επιστροφή της υπόθεσης της Κιβωτού του Κόσμου στην ανάκριση προκειμένου να ληφθεί συμπληρωματική απολογία πατέρα Αντώνιου για μία πράξη σε βάρος 19χρονου που δεν του είχε αποδοθεί, αλλά και να κληθούν να καταθέσουν δύο αδέλφια, φίλοι του 19χρονου στους οποίους φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τι συνέβη και δεν έχουν εξεταστεί σε κανένα σημείο της προανάκρισης.

Την επιστροφή της υπόθεσης των ασελγειών σε βάρος ανηλίκων με τις οποίες βαρύνεται ο πατέρας Αντώνιος στην ανάκριση αποφάσισε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, που επρόκειτο να εκδώσει βούλευμα σχετικά με την παραπομπή του ή μη σε δίκη.

Με το βούλευμα ζητείται η συνέχιση της έρευνας και η επιστροφή της υπόθεσης στην ανάκριση προκειμένου να ληφθεί συμπληρωματική απολογία πατέρα Αντώνιου για μία πράξη σε βάρος 19χρονου που δεν του είχε αποδοθεί, αλλά και να κληθούν να καταθέσουν δύο αδέλφια, φίλοι του 19χρονου στους οποίους φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τι συνέβη και δεν έχουν εξεταστεί σε κανένα σημείο της προανάκρισης.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγους μήνες ο εισαγγελέας Δημήτρης Νομικός είχε ζητήσει την παραπομπή του πατέρα Αντώνιου σε δίκη για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 ετη, αλλά και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 ετη, κρίνοντας πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις παραπομπής του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

«Ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος την κυρίαρχη θέση που είχε στην εν γένει λειτουργία και τις δραστηριότητες της Κιβωτού, την εμπιστοσύνη που επεδείκνυαν σε αυτόν τα παιδιά αλλά και το ιερατικό του σχήμα, ενεργώντας με ένα κοινό μοτίβο εγκληματικής συμπεριφοράς και με ένα πανομοιότυπο τρόπο προσέγγισης των ανηλίκων, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των 2 ανηλίκων» ανέφερε ο εισαγγελέας με το δικαστικό συμβούλιο όμως να ζητά περαιτέρω έρευνα.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση