Τέμπη: Φοιτητές ξαναγράφουν τα ονόματα των 57 νεκρών που σβήστηκαν έξω από τη Βουλή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 15:49 Τέμπη: Φοιτητές ξαναγράφουν τα ονόματα των 57 νεκρών που σβήστηκαν έξω από τη Βουλή (φωτο newsit.gr)

Σβήστηκαν χτες το βράδυ από την εταιρεία καθαρισμού.

Τα ονόματα των νεκρών από τα Τέμπη ξαναγράφουν οι φοιτητές, στο πλαίσιο του νέου συλλαλητηρίου κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων.

Το πρωί, όπως έγινε γνωστό,  ο αξιωματικός υπηρεσίας ενημέρωσε το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων ότι έχουν γραφτεί συνθήματα. Κατ’ εντολή του φρουράρχου, η υπηρεσία καθαριότητας έσβησε τα όσα είχαν γραφτεί όπως έχει συμβεί και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις συγκεντρώσεων διαμαρτυρίες, κατά τις οποίες ωστόσο έχουν γραφτεί υβριστικά ή άλλα συνθήματα μπροστά από το μνημείο. Πλέον, οι φοιτητές που συμμετείχαν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλλητήριο, έγραψαν ξανά τα ονόματά τους. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το Φρουραρχείο της Βουλής απαντά ότι αυτή είναι η διαδικασία που τηρείται σε ανάλογες περιπτώσεις και πως δεν είχε ακριβή εικόνα για το τι ήταν αυτό που είχε γραφτεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση