Φίνος Φιλμ: Το βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου με σκηνές από παλιές αγαπημένες ταινίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 10:00 Φίνος Φιλμ: Το βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου με σκηνές από παλιές αγαπημένες ταινίες

Με σκηνές από ταινίες όπως «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Εγωισμός» και «Δάκρυα για την Ηλέκτρα» τιμά η Φίνος Φιλμ τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Κοπλιμέντου.

Κάθε χρόνο, την 1η Μαρτίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου και η Φίνος Φιλμ έχει πλούσιο υλικό από τις αγαπημένες παλιές ελληνικές ταινίες, να αφιερώσει.

Η κινηματογραφική εταιρεία παραγωγής ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, ένα από τα συνηθισμένα αφιερωματικά βίντεο.

Αυτή τη φορά αστέρες του παλιού σινεμά ανταλλάσσουν κομπλιμέντα.

Δείτε το βίντεο:

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ομάδα των social media της Φίνος Φιλμ έγραψε: «Μερικές φορές ένα μικρό κομπλιμέντο μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Για αυτό σήμερα τα μοιράζουμε απλόχερα».

Βλέπουμε σκηνές με… κομπλιμάν από τις ταινίες «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Εγωισμός», «Δάκρυα για την Ηλέκτρα», «Ξύπνα Βασίλη», «Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο», «Ο Κατήφορος», «Εκείνος και Εκείνη», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Οι Εραστές του Ονείρου» και «Γοργόνες και Μάγκες».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση