Άργος: Τρομοκρατημένη η γυναίκα από την άγρια επίθεση του συζύγου της – Την χτύπησε και την περιέλουσε με χλωρίνη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 20:23 Άργος: Τρομοκρατημένη η γυναίκα από την άγρια επίθεση του συζύγου της – Την χτύπησε και την περιέλουσε με χλωρίνη

Πήρε τα παιδιά της 3 και 5 ετών και εγκατέλειψε το Άργος η 32χρονη γυναίκα, την οποία όπως έγινε γνωστό, ξυλοκόπησε ο άντρας της και την περιέλουσε με χλωρίνη!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση στο Άργος, ο 34χρονος χτύπησε την γυναίκα με σίδερο και μετά της έριξε χλωρίνη.

Σύμφωνα με το MEGA, η γυναίκα είναι σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη με όσα συνέβησαν και για το λόγο αυτό εγκατέλειψε το Άργος.

Όσο για τον 34χρονο που συνελήφθη και έχει ήδη περάσει την πόρτα του εισαγγελέα, αναμένεται αύριο Δευτέρα (3/3/24) να απολογηθεί.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο δράστης ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία. Μάλιστα, είχε πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση