Μανώλης Μαυρομμάτης: Αποσωληνώθηκε μετά από 45 μέρες στη ΜΕΘ του Γεννηματά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 14:33 Μανώλης Μαυρομμάτης: Αποσωληνώθηκε μετά από 45 μέρες στη ΜΕΘ του Γεννηματά

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Μανώλη Μαυρομμάτη, καθώς έγινε γνωστό πως σήμερα αποσωληνώθηκε έπειτα από 45 μέρες στη ΜΕΘ του Γεννηματά, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του, το πρωί της Τρίτης η Ματίνα Παγώνη επιβεβαίωσε πως ο 82χρονος αθλητικογράφος αποσωληνώθηκε, τονίζοντας πως είναι καλύτερα στην υγεία του. Αυτή είναι μία εξαιρετικά θετική εξέλιξη, καθώς πλέον βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να επιστρέψει ξανά στην οικογένειά του αλλά και στην κανονικότητα. 

«Πρέπει να πούμε ένα μπράβο στην ομάδα των γιατρών της ΜΕΘ του Γεννηματά, έκαναν τις προσπάθειές του και σήμερα ένας άνθρωπος επανήλθε και θα είναι κοντά μας σε λίγο καιρό. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και τα ευχάριστα πρέπει να τα λέμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης Μαυρομμάτης μεταφέρθηκε με τη σύζυγό του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, η οποία προκλήθηκε από την ηλεκτρική κουζίνα, καθώς κάποια εστία της έμεινε ανοιχτή, ενώ πάνω της υπήρχε κατσαρόλα. Η σύζυγός του έφερε εγκαύματα στο 40% του σώματός της και ο αθλητικογράφος στο 18% του σώματός του. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση της συζύγου του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση