Αλεξανδρούπολη: Επιχείρηση αεροδιακομιδής βρέφους 40 ημερών στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 17:31 Αλεξανδρούπολη: Επιχείρηση αεροδιακομιδής βρέφους 40 ημερών στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Επιχείρηση αεροδιακομιδής βρέφους 40 ημερών για τη μεταφορά του από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα στήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/4).

Το νεογνό από την Ορεστιάδα, το οποίο αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα, κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευθεί σε εξειδικευμένο παιδιατρικό νοσοκομείο, σύμφωνα με τον enikos.gr.

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Στέλιο Ζαντανίδη, ενεργοποιήθηκε μέσα σε 20 λεπτά ο μηχανισμός στον αερολιμένα και η αναχώρηση έγινε με στρατιωτικό αεροσκάφος, συνοδεία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, με βάση τα προβλεπόμενα για την ασφαλή μεταφορά του βρέφους.

Το βρέφος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση