Άγιοι Ανάργυροι: Προφυλακιστέος ο 39χρονος για τη δολοφονία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 16:59 Άγιοι Ανάργυροι: Προφυλακιστέος ο 39χρονος για τη δολοφονία

Στη φυλακή οδηγείται ο 39χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μετά την απολογία του την Πέμπτη (04.04.24).
Ο 39χρονος που προφυλακίστηκε για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο γύρω στις 2 το μεσημέρι σήμερα, έχοντας τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, φορώντας αλεξίσφαιρο, φόρμες και παντόφλες.
Ο κατηγορούμενος, συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη και έμοιαζε ήρεμος ενώ το κεφάλι του ήταν τυλιγμένο με γάζες προφανώς λόγω του αυτοτραυματισμού του.
«Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή», δήλωσε ο ίδιος στην απολογία του, προκαλώντας σοκ και οργή.
Στην ανακρίτρια κατέθεσε και απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά – ψυχικά προβλήματα, ζητώντας τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Μεταξύ άλλων, ο 39χρονος επικαλείται ότι σε ένα διάστημα 10 ετών, από το 2010 έως το 2023, νοσηλεύτηκε επτά φορές, εκτός από το «Δαφνί» και το «Αττικόν» και σε ιδιωτικές κλινικές.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να υποστεί και ψυχωσικά επεισόδια.
Επιπλέον, ο 39χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ότι του έχουν συνταγογραφηθεί ισχυρά ψυχοφάρμακα και ότι έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Λόγω αυτού ζητάει μειωμένο καταλογισμό.

Ο δικηγόρος του 39χρονου, Απόστολος Λύτρας έκανε γνωστό πως έχει ζητηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και περιμένουν τα αποτελέσματα.

Ο 39χρονος δολοφόνος προφυλακίζεται στο ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ ο κ Λύτρας το χαρακτήρισε «ειδεχθές έγκλημα» και πως η Κυριακή έκανε το αυτονόητο να πάει στο αστυνομικό τμήμα.

Παράλληλα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της κοπέλας.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση