Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον 28χρονο φίλο της: «Μακάρι να μας περίμενες εσύ στην εκκλησία να στην παραδώσω νύφη»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 11:39 Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον 28χρονο φίλο της: «Μακάρι να μας περίμενες εσύ στην εκκλησία να στην παραδώσω νύφη» (φωτο intime)

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα που έστειλε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, στον 28χρονο φίλο της αδικοχαμένης νεαρής γυναίκας και αυτόπτη μάρτυρα της στυγερής γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 28χρονος νεαρός είδε μπροστά στα μάτια του την άτυχη Κυριακή να καταρρέει από τις φονικές μαχαιριές του 39χρονου ακριβώς μπροστά από το φυλάκιο του φύλακα – «φρουρού» στο Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. «Την σκότωσε, ένα ασθενοφόρο γρήγορα παιδιά», ούρλιαζε, όπως ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα της Πρωταπριλιάς.

Την ημέρα που ο πατέρας οδηγούσε την αδικοχαμένη κόρη του στην τελευταία της κατοικία, έστειλε μήνυμα στον 28χρονο νεαρό, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής του.

«Θέλω να είσαι γερός και δυνατός» έγραφε βαθιά συγκινημένος.

«Γεια σου… είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας… είναι δύσκολη ημέρα για όλους μας μα πιο πολύ για μένα… θέλω να είσαι δυνατός και γερός… σήμερα που θα την πάω νύφη, μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκαλιά για να στην παραδώσω… αλλά δυστυχώς δεν μας έκαν το χατίρι η ζωή, όποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις, να είσαι δυνατός», ήταν το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση