Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 18:06 Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης

Ακόμη ένα ηχητικό ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από το μοιραίο βράδυ που σημειώθηκε η άγρια δολοφονία της Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, ακούγεται να μιλάει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης μετά τη δολοφονία της κοπέλας, χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί!
Ενώ η κοπέλα του έλεγε και του ξαναέλεγε ότι την κυνηγάει ο πρώην της για την σκοτώσει, ενώ τον άκουγε να της φωνάζει, άκουγε την κραυγή της την ώρα που την μαχαίρωνε και τον κόσμο που φώναζε «την σκότωσε», ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης πάλι δεν είχε καταλάβει ποιος μαχαίρωσε ποιον!

«Έχω πάθει σοκ. Αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live» ακούγεται να λέει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο του LiveNews. Όλα αυτά, από το τηλέφωνο του θύματος που κατέγραφε ακόμα και μετά το θάνατο της κοπέλας… Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ακούγεται να ρωτάει αν η κοπέλα τον ακούει ακόμα και μετά τη δολοφονία της! Στη συνέχεια, ακούγεται να περιγράφει σε συναδέλφους του: «Πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της κι έφαγε τις μαχαιριές»!

Δείτε το βίντεο:


Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης δηλαδή, ακόμα και μετά τη δολοφονία, νομίζει ότι το θύμα δεν είναι η κοπέλα αλλά… ο φίλος της, που πήγε να την προστατεύσει από τον πρώην της.
Πηγή: newsit.gr
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση