Ανατροπή στην Ηλιούπολη: Ενδείξεις ότι ο γιος σκότωσε τη μητέρα και αυτοκτόνησε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 10:17 Ανατροπή στην Ηλιούπολη: Ενδείξεις ότι ο γιος σκότωσε τη μητέρα και αυτοκτόνησε (φωτο intime)

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία στη δημοσιότητα για τους δύο θανάτους στην Ηλιούπολη. ''Ήταν νεκρή για μια εβδομάδα η μητέρα.

Διαφορετική τροπή παίρνουν οι έρευνες στην Ηλιούπολη για τον θάνατο της 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της στο σπίτι τους. Και οι δύο βρέθηκαν νεκροί με τραύματα στο κεφάλι από όπλο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο γιος βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πεθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί, ενώ η μητέρα ήταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ΕΡΤ, ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και τη γνάθο και όλα δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία, ενώ βρέθηκαν ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα έως το κρεβάτι που κατέληξε.

Τα παραπάνω στοιχεία οδηγούν τις Αρχές στο σενάριο ότι ο γιος σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε. Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την περασμένη Πέμπτη, ενώ κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.

Ωστόσο χθες το βράδυ μία γειτόνισα ειδοποίησε την αστυνομία, για μία δυσάρεστη οσμή, η οποία ερχόταν μέσα από το σπίτι. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε κλειδαράς προκειμένου να ανοίξουν το διαμέρισμα, οπότε και βρέθηκαν αντιμέτωπο με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Η 63χρονη βρέθηκε νεκρή σε μία καρέκλα και ο 36χρονος γιος της νεκρός σε ένα κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο. Σε ένα άλλο δωμάτιο βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα.

Η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή και το σπίτι ανάστατο. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη παραβίασης, ενώ δεν λείπει κάτι από το διαμέρισμα. Ο πατέρας της οικογένειας είχε βάλει τέλος στη ζωή του πριν από μερικά χρόνια, ενώ στο ισόγειο διέμενε η ηλικιωμένη μητέρα της 63χρονης, η οποία δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Απαντήσεις αναμένεται ίσως να δώσει η εξέταση της καραμπίνας που βρέθηκε εντός του διαμερίσματος, ενώ υπάρχουν και πολύ σημαντικές μαρτυρίες.

Πάντως, κάτοικος της περιοχής τόνισε ότι είχε δει έναν μυστηριώδη άνδρα, ο οποίος κινούταν ύποπτα και περίεργα και παρακολουθούσε το σπίτι.

Η μαρτυρία γείτονα για τον άνδρα με τα μαύρα στην ταράτσα

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, την Πέμπτη το μεσημέρι είδε έναν άγνωστο άνδρα 35-40 ετών με μαύρα στην ταράτσα της οικογενειακής πολυκατοικίας. Όπως είπε, του φάνηκε λίγο περίεργο αλλά δεν έδωσε σημασία, ενώ πρόσθεσε ότι κατάλαβε πως πρόκειται για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα.

Ο γείτονας σημείωσε ακόμη ότι ο γαμπρός του άκουσε 2-3 πυροβολισμούς την Πέμπτη ή την Παρασκευή το βράδυ.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση