Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Γιατί μου λες ψέματα; γιατί δεν με θέλεις;» – Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 22:37 Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Γιατί μου λες ψέματα; γιατί δεν με θέλεις;» – Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην Κυριακή Φωτό: intime

Η 28χρονη είχε μαζί της αυτή την επιστολή όταν πήγε να κάνει την καταγγελία

«Γιατί μου λες ψέματα; Γιατί δε με θέλεις; Σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο» γράφει ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα σε οκτασέλιδη επιστολή που της είχε στείλει.

Η νέα επιστολή, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star, αποκαλύπτει πόσο χειριστικός ήταν ο δράστης απέναντι στην 28χρονη και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να περάσει το δικό του.

Της γράφει ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας και προσπαθεί να την πείσει να είναι μαζί του με έναν τρόπο απόλυτα χειριστικό.

Της γράφει μεταξύ άλλων «Γιατί μου λες ψέματα ότι βγαίνεις με την Π….; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη… και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ…».

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα-ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει» γράφει ο 39χρονος.

Αυτή η επιστολή δεν έχει ημερομηνία και είναι αυτή που η Κυριακή είχε μαζί της την ώρα που πήγε να κάνει την καταγγελία στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Προφανώς φοβόταν και ήθελε να τη δείξει στις αρχές ως απόδειξη.

Αντίστροφη μέτρηση για την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον δράστη 

Ο πραγματογνώμονας – ψυχίατρος που διορίσθηκε από την 25η ανακρίτρια είναι εκείνος που θα δώσει την απάντηση στο ερώτημα αν ο δολοφόνος της Κυριακής έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα

Ο 39χρονος παραμένει φρουρούμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο και φυλάσσεται πλέον από τρεις εξωτερικούς φρουρούς του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανήσυχος, δημιουργεί εντάσεις και ζητά να φύγει.

Απέναντί του και οι δικοί του άνθρωποι

Ακόμα πάντως και οι δικοί του άνθρωποι του έχουν γυρίσει την πλάτη. «Εδώ έγινε ένα έγκλημα. Και ότι και να πούμε ο […]  δολοφόνος θα είναι μία ζωή. Είτε με ψυχιατρικά, είτε χωρίς αυτό δεν αναιρείται. Αφαίρεσε μία ζωή. Σκότωσε ένα παιδί που δεν του έφταιγε. Τι να πούμε συγνώμη; Γυρνάει η συγγνώμη πίσω το παιδί; Θρηνούμε και εμείς μαζί τους». 

Ο πατέρας της Κυριακής κατέθεσε στο Εσωτερικών Υποθέσεων 

Ο πατέρας της Κυριακής ζητά να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν ευθύνες για τη δολοφονία της κόρης του. Αυτό είπε στους αξιωματικούς του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων στην κατάθεση του χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται με εντολή Εισαγγελέα για τις ποινικές ευθύνες των αστυνομικών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση